Wie woonden er in de Muntstraat ?

In mijn jeugd ben ik opgegroeid in de binnenstad van Maastricht. Wij woonden op het adres Muntstraat 24. Als je in Delpher op zoek gaat naar familieberichten vindt je best veel. Hieronder een aantal advertenties die ik heb gevonden. Ik ben bezig met een adressenlijst “in de tijd” en kan de gevonden gegevens hiervoor goed gebruiken.

Muntstraat 626 in 1816

——————————————————————————————–
Onderstaand Muntstraat 10

Verkoop Muntstaat 10

——————————————————————————————–

——————————————————————————————–

——————————————————————————————–

——————————————————————————————–

Een advertentie met winkels in de Muntstraat 1933

Mabro broodfabriek

Advertentie 1939

Zie ook mijn artikelen over Nijs Penders en Dom van den Berg of Gevelsteen Muntstraat 24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.